Andersson-Piltz Ungdomshem
-det lilla hemmet med den stora kompetensen

Startsida
Behandlingshem
Stödboende
Länkar
Behandlingen
Huset
Fritiden
Kontakt
Ramavtal
Fritiden

I Falkenberg och Varberg finns många fritidsföreningar såsom fotboll, motocross och andra sporter som kan vara intressant för ungdomar.

Vi erbjuder en intressant och händelserik tid för ungdomen och försöker utveckla ungdomens egna intressen såsom paintball, bilar, dykning, körkort, motorcykel, radiostyrda bilar och motocross. I närheten har vi en nybyggd skatepark.

Vi kör cross på de närliggande banorna och försöker att hjälpa killarna att utveckla sina drömmar och förmågor. Vi lär ungdomarna att vårda och meka med cyklarna och utrustningen. 

Vi går på teater, konserter och ser film och uppmuntrar ungdomar att läsa böcker för att berika sina vyer och utvecklas.

När man bor här kan man få låna en moped som man får lära sig att sköta och ta körkort för.

Vi kan hjälpa ungdomarna med körkort för bil och motorcykel och övningskör gärna och ser det som ett bra gemensamt projekt som både utvecklar ungdomen och relationen till ungdomen.

Varje år gör vi en vinterresa till fjällen och åker skidor och snowboard och en sommarresa, oftast ut i Europa. Tanken med sommaresan är både ren avslappning och nya intryck, men också med pedagogiska inslag.


 

I Falkenberg finns en ny skejtpark.

 


 

Vi har crossar som vi kör på banor kring Falkenberg


StartsidaBehandlingshemStödboendeLänkar